Despre noi

 

www.blaturidebucatarie.ro este un nou concept dezvoltat de Prowest, companie specializata in prelucrarea produselor din quartz compozit si piatra naturala - granit, marmura, travertin.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor cea mai bogata gama de blaturi de bucatarie, fabricate in special din cuart compozit, blaturi care, pe langa calitatile unice de rezistenta, durabilitate si igiena conferite de materialele speciale din care sunt prelucrate, se evidentiaza printr-un aspect cu tptul deosebit, devenind emblema acelei incaperi unice din orice locuinta, bucataria.

Cu scopul de a veni in intampinarea clientilor nostri, pe langa produsele oferite, acordam o importanta deosebita serviciilor, echipa noastra fiind sa ofere in permanenta :

 
  •      Consultanta tehnica specializata, atat pentru alegerea nuantei, tipului de cant si profil, cat si pentru stabilirea dimensiunilor exacte prin efectuarea de masuratori la locatia specificata.
  •      Executia de inalta calitate a blaturilor si insulelor de bucatarie pe dimensiuni "la comanda", cu forme unice, complexe, gama de utilaje profesionale de care dispunem permitandu-ne sa indeplinim cu brio acest deziderat.
  •      Livrarea si montajul produselor, oriunde in tara, compania noastra dispunand de personal special calificat pentru a onora in mod profesionist aceste cerinte.

 

realizare site web - realizare site web