Masuratori, transport si montaj

Asa cum ati aflat deja, pe langa consultanta tehnica si executia pe comanda a produsului in sine, echipa noastra va asigura si un pachet complet de servicii concretizat prin: masuratori la fata locului, livrarea si montajul blaturilor de bucatarie pe mobilierul de bucatarie aferent.

Cateva aspecte de care trebuie tinut cont in legatura cu aceste servicii : 

 

Masuratorile, respectiv deplasarea la locatia unde se va instala blatul de bucatarie in vederea stabilirii schitelor exacte, vor avea loc la solicitarea clientului, imediat dupa ce mobilierul de bucatarie este instalat definitiv pe pozitii, cu conditia acceptarii ofertei estimative initiale stabilita pe baza informatiilor furnizate de client (dimensiuni, eventual schite).

Pentru evitarea unor costuri generate de eventuale deplasari suplimentare, va rugam sa tineti cont de cateva conditii care trebuiesc indeplinite in momentul solicitarii ca echipa blaturidebucatarie.ro sa se deplaseze la masuratori : 

 Mobilierul de bucatarie pe care se va monta ansamblul de blaturi trebuie sa fie complet si montat definitiv pe pozitii, aliniat si fixat ferm, exact pe locul convenit.

 Nu este recomandabil ca pozitia mobilei de bucatarie sa mai fie modificata dupa efectuarea masuratorilor, astfel existand posibilitatea executiei unor piese eronate.

Peretii adiacenti trebuie sa fie complet finisati (faianta montata, zugraveli finisate, etc). Este exclusa aparitia unor elemente constructive suplimentare (pereti despartitori, eventuale nise de mascare, etc) dupa stabilirea schitelor exacte. 

Instalatiile sanitare si electrice executate.

Important, in cazul in care in urma masuratorilor de la fata locului se constata diferente constructive sau de manopera fata de conditiile initiale stabilite la creionarea ofertei estimative, se vor face ajustarile corespunzatoare de pret si se va stabili calculatia finala a produselor solicitate.

De asemenea, daca conditiile de montaj-instalare produse necesita operatiuni mai complexe (intarituri suplimentare, decupaje atipice, manevrare piese de greutate mare la diferite etaje superioare ale cladirilor etc) este posibil sa existe anumite costuri suplimentare fata de oferta initiala.

 

 

Transportul si livrarea produselor se face cu mijloace auto adecvate din parcul propriu in Bucuresti si zona limitrofa si, dupa caz, prin intermediul caselor de expeditii in restul tarii. Produsele sunt ambalate in mod corespunzator astfel incat sa evitam posibilitatea deteriorarii acestora in timpul transportului.

Va rugam sa receptionati marfa in momentul livrarii, atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ (piese intacte, fara zgaraieturi sau lovituri). 

 

 

Montajul produselor consta in instalarea blaturilor pe mobilierul aferent, imbinarea aproape nevizibila a pieselor, siliconarea si curatirea finala a acestora.

Pentru desfasurarea in bune conditii a operatiunilor de montaj-instalare blaturi pe mobilierul aferent si evitarea unor potentiale extra costuri datorate unor deplasari suplimentare, se impune sa fie indeplinite urmatoarele cerinte in momentul solicitarii montajului:

1. Mobilierul de bucatarie sa fie montat definitiv pe pozitii, corect instalat, fara sa mai fie necesare alte ajustari ale acestuia.

2. Peretii adiacenti sa fie complet finisati. Atentie, este recomandabil ca peretii adiacenti pe care se monteaza mobilierul, respectiv blaturile sa fie executati cat mai bine din punct de vedere constructiv si al finisajelor (aliniati, pusi in vinclu, boloboc etc...).

3. Incaperea in care se monteaza mobilierul trebuie sa fie libera de alte produse sau materiale de constructii care pot impiedica personalul sa lucreze in conditii optime de siguranta si curatenie.

Avand in vedere ca se lucreaza cu piese de dimensiuni mari si greutate apreciabila, serviciile de livrare si montaj constau in operatiuni destul de difice care necesita munca laborioasa si multa atentie, calitatea lucrarii finale fiind garantata tocmai de indeplinirea corespunzatoare a acestor conditii.


 

 

Cu siguranta, atat produsele cat si pachetul de servicii cu care venim in intampinare va vor face sa fiti foarte receptivi privitor la oferta noastra de blaturi si insule de bucatarie executate din cuart compozit

Preturi fara concurenta, materiale unice ca si calitati, produse premium, executie, livrare si instalare rapida - toate acestea le gasiti apeland cu incredere la echipa www.blaturidebucatarie.ro.

In plus, beneficiati si de garantia de 5 ani, unica in lumea produselor de acest gen (click mai jos pentru a afla mai multe despre Garantie).

 


Pentru mai multe detalii, contactati-ne la office@blaturidebucatarie.ro sau 0736 352 784

realizare site web - realizare site web