Pardoseli si scari interioare Quartz Compozit

 

Placarea scarilor interioare cu cuartz compozit este recomandata datorita proprietatilor unice ale acestui material.

 Pe langa designul deosebit conferit de suprafata quartzului, acest material are si multe alte avantaje: rezistenta sporita la trafic, abraziuni, la efectele daunatoare ale acizilor si detergentilor, etc.

In plus, Quartzul compozit isi pastreaza luciul un timp indelungat, cu o intretinere si curatire mai mult decat facila.  

Scarile interioare placate cu cuart compozit se remarca printr-un aspect deosebit de elegant, premium, quartzul compozit fiind un material modern, cu o varietate larga de culori si texturi ce se pot adapta oricarui design, atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru clinici medicale, farmacii, restaurante, magazine, etc.

Compania noastra executa la comanda, pe dimensiunile caracteristice spatiului de amenajat, trepte si contratrepte pentru scari interioare de diverse tipologii: trepte cu forme drepte sau curbe, elicoidale, cu cant simplu de 2 cm sau canturi si profile speciale care confera un plus de volum si eleganta.


Pardoselile din quartz compozit vin in completarea produselor executate din lastre, pe aceleasi culori si texturi, grosimea placilor fiind de 1 cm sau 1.2 cm. Ca si blaturile de baie si bucatarie, placile de cuart compozit destinate placarilor pardoselilor sau peretilor sunt foarte rezistente la zgarieturi, nu se pateaza si se prezinta intr-o gama variata de nuante care dau viata si multa culoare spatiului in care sunt integrate. Mai mult decat atat stralucirea aparte a cuartului face ca aceste pardoseli sa fie foarte apreciate, fiind considerate produse de lux, premium. 

Placile din quartz compozit se pot folosi cu succes in spatii cu trafic intens, locuinte, in special in domeniul food si medical, (spitale, cabinete medicale, farmacii, laboratoare, etc) datorita proprietatilor igienice, antibacteriene.

In domeniul rezidential, putem monta aceste placi in special in bucatarii (placarea zonei dintre corpurile de mobilier sau pe pardoseala), bai (atat ca si gresie cat si pe pereti) sau living-uri (placarea pardoselilor).

Placile de granit compozit au dimensiunile de 30 x 30 cm, 30 x 60 cm sau 60 x 60 cm, cu grosime de 1 cm sau chiar 1.2 cm.

La cerere, putem prelucra aceste placaje pe dimensiuni speciale solicitate, sub forma de diferite placute patrate sau dreptunghiulare sau chiar mozaic.

Recomandam aceste placi de cuart compozit care completeaza si se armonizeaza perfect cu blatul de bucatarie sau de baie ales.

 

 

 

 


Pentru informatii suplimentare contactati-ne la office@blaturidebucatarie.ro sau 0736 352 784

realizare site web - realizare site web